
29. oktobrī plkst. 19.30 aicinām visus uz veselībai veltītu programmu Pagodā.
Programmā - veselību veicinoša meditācija, vingrinājumi, interesanti stāsti un rekomendācijas par sezonālo uzturu.
Lai piedalītos programmā Stūpā, lūdzam iepriekš zvanīt pa tālruni: 29 544 514.
Tiem, kas vēlas saņemt konsultāciju un veikt veselības stāvokļa un veikt veselības stāvokļa diagnostiku pēc Tibetas medicīnas principiem, lūdzam zvanīt: 26 382 914.
Rudens. Laiks kļūst auksts un lietains, un organisms vairs nav tik izturīgs. Mūs viegli var piemeklēt saaukstēšanās, tāpēc īpaši svarīgi ir saglabāt iekšējo siltumu un stiprināt imunitāti. Viens no vienkāršiem un patīkamiem veselības stiprināšanas veidiem ir dzērveņu tēja. Dzērvenes ir dabisks vitamīnu un antioksidantu avots, kas palīdz stiprināt organisma aizsargspējas.
Vitamīnu sildošā tēja
Dzērvenes — 100 g
Ingvera sakne — 6–8 plānas šķēlītes
Citrons — 3 šķēlītes
Medus — 1 ēd. k.
Ūdens — 500 ml
Dzērvenes viegli saspaidiet, pievienojiet ingveru un citronu, aplejiet ar verdošu ūdeni un ļaujiet ievilkties zem vāka 10–15 minūtes. Kad tēja nedaudz atdzisusi (līdz ~40–45°C), pievienojiet medu.
Dzērveņu tēja ar apelsīnu
Sastāvdaļas:Dzērvenes — sauja
Apelsīns — 1 gab.
Ūdens — 1 litrs
Krustnagliņas, kanēlis un cukurs — pēc garšas
Pagatavošana:
Dzērvenes sasmalciniet, noskalojiet un izspiediet no tām sulu.
Ogas, kas palikušas pēc sulas izspiešanas, lieciet katliņā, pievienojiet krustnagliņas un kanēli, aplejiet ar ūdeni un uzvāriet. Kad uzvārījies, nokāsiet caur sietu.
Iegūtajam novārījumam pievienojiet iepriekš izspiesto dzērveņu sulu, viena apelsīna sulu un cukuru pēc garšas.